Om foreningen

Her kan skrives lidt om jeres historie - hvornår er foreningen stiftet, hvilket tanker ligger evt. bag m.m.

Der er ligeledes mulighed for at vedhæfte dokumenter til siden og der kan vises et ubegrænset antal billeder til. Billeder bliver i øvrigt automatisk tilpasset, så deres størrelse kommer til at passe med pladsen på hjemmesiden - der skal altså ikke bruges billedbehandlingsprogram eller lignende.

*Bemærk

Bestyrelsen frabeder sig henvendelser angående opskrivning på venteliste, da foreningen i øjeblikket ikke opererer med ventelister.

Hvis du er interesseret i lejligheder til salg i foreningen så se siden her Boliger til salg, eller undersøg selv diverse ejendomsmæglere på markedet.

Kontakt bestyrelsen

Benyt formularen nedenfor til at sende en mail til bestyrelsen. Formularen bør ikke bruges til henvendelser af hastende karakter, da der kan gå op til en måned før bestyrelsen er samlet og kan svare.

Felter med * skal udfyldes.

John Rosengren
Formand Bestyrelsesmedlem